מתכון מאפים אישיים של גבינות וכרישה | השף הלבן

מאפים אישיים של גבינות וכרישה

נמסים בפה בזכות המרקם הנימוח של הגבינות המיוחדות לאפייה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
מאפים אישיים של גבינות וכרישה

המרכיבים ל 70 מאפים בקוטר 3 ס"מ או ל-32 בקוטר 6 ס"מ (תבניות ש:

  • 2 גבעולי כרישה (החלק הלבן) פרוסים
  • שמן זית לזילוף
  • 1 חבילה (500 גרם) גבינת "כנען" 5% מסדרת השף הלבן
  • 1/2 שקית (250 גרם) פתיתי גבינה לפיצה "השף הלבן"
  • 50 גרם גבינת גלעד מגוררת
  • 1/2 שקית (50 גרם) פתיתי פרמזן "השף הלבן"
  • 250 גרם גבינת פטה "פיראוס" מפוררת
  • 1 מכל (250 מ"ל) שמנת לבישול 10% השף הלבן
  • 70 גרם (1/2 כוס) קמח
  • 4 ביצים

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן ההכנה:

  • 02.

    מחממים תנור ל-180 מעלות.

  • 03.

    מניחים פרוסות כרישה בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מזלפים שמן ואופים כ-20 דקות עד לריכוך והזהבה.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 04.

    מערבבים את הגבינות עם השמנת, הקמח והביצים.

  • 05.

    יוצקים את התערובת לתבניות, מניחים עיגול כרישה מעל ואופים 40-30 דקות עד להתייצבות והזהבה. מגישים עם ירקות ואפשר גם פירות.

    טיימר מופעל
    00:30:00
הכנת? כאן מדרגים
(104)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.