מאפה גבינת כנען בטעמים לפי בחירה
מאפה גבינתי ונימוח במיוחד שגם מבוגרים לא יפספסו
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים לתבנית עגולה קטנה או מלבנית/מרובעת בינונית 6 מנות:
- 500 גרם כבינת כנען "השף הלבן"
- מיכל מעדן מכל סוג שיש על המדף בסופר
- סוכר וניל
- 1/4 כוס סוכר
- 1/2 כוס ריבה/קונפיטורה באיזה טעם שהילדים אוהבים
- 2 ביצים שלמות
- 2 כפות קורנפלור
הוראות הכנה:
-
01.
בוחשים בכף או מערבלים במיקסר את כל החומרים ביחד
-
02.
אופים בחום 175 כ-25 דקות
טיימר מופעל
-
03.
מניחים נייר כסף ברפיון ואופים עוד 15 דקות. העוגה נשארת לבנה גם למעלה.
טיימר מופעל
-
04.
לפשטידת שיש מורידים חצי מהבלילה ומוסיפים אליה כף שוקולית ומערבבים.
-
05.
יוצקים לתבנית לסירוגין מ-2 הצבעים, רק מיישרים.(אין צורך לערבב).
-
06.
יש לבדוק על המעדנים הערה: אם מתאים לאפיה/בישול תבנית עגולה קטנה או מלבנית /מרובעת בינונית כדאי שהריבה והמעדן יהיו באותו טעם שהילדים אוהבים
הכנת? כאן מדרגים