מאפה גבינת כנען, אספרגוס ועגבניות מיובשות
מאפה גבינת כנען, אספרגוס ועגבניות מיובשות
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 6 מנות:
- 1 חבילה (500 גרם) גבינת כנען “השף הלבן"
- 250 גרם גבינת "תנובה" 3%
- 1 גביע קוטג’ "תנובה"
- 1/2 כוס (120 מ"ל) חלב "תנובה" 3%
- 3 ביצים טרופות
- 4 כפות קמח
- 1 צרור אספרגוס חתוך למקטעים באורך 4 ס"מ
- 1/3 כוס עגבניות מיובשות בשמן זית סחוטות וקצוצות גס
- 3 שיני שום קצוצות
- 1 כף עלי תימין
- מלח
- פלפל שחור גרוס
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל 180- מעלות.
-
02.
מפוררים גבינת כנען לקערה. מוסיפים את הגבינות האחרות, חלב, ביצים, קמח, אספרגוס, עגבניות מיובשות, שום ועלי תימין. ממליחים ומפלפלים בנדיבות ומערבבים היטב.
-
03.
מעבירים לתבנית משומנת ואופים 45-40 דקות, עד שהמאפה זהוב.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים