לחמניות גבינה – להכנה בקלי קלות | השף הלבן

לחמניות גבינה

ארוחת ערב מהירה: לחמניות גבינה ללא שמרים שמכינים בקלי קלות עם תוספת של גבינה מתפצפצת מעל. סלט קטן בצד – ואתם מסודרים.

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לחמניות גבינה

המרכיבים ל 12-15 לחמניות קטנות:

  • 250 גרם (מיכל) גבינת קוטג' 5% שומן
  • 75 גרם גבינה בולגרית 5% שומן
  • 50 גרם גבינת חמד 16% שומן
  • 50 גרם חמאה רכה מאוד
  • 1/2 כפית פפריקה מעושנת
  • 1/2 כפית מלח דק
  • 210 גרם (כוס וחצי) קמח
  • כפית וחצי אבקת אפייה
לציפוי:
  • חלמון טרוף
  • מעט פתיתי פרמזן "השף הלבן" מגוררת / גבינת גאודה מגוררת

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים תבנית שקעים מסיליקון.

  • 02.

    בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים יחד גבינת קוטג', בולגרית, חמד, חמאה רכה, פפריקה ומלח עד שמתקבלת תערובת אחידה.

  • 03.

    מנפים פנימה קמח ואבקת אפייה ומערבלים רק עד שמתקבל בצק רך.

  • 04.

    בידיים מעט משומנות יוצרים כדורים בינוניים מהבצק ומניחים בתבנית שקעים מסיליקון.

  • 05.

    מברישים את הלחמניות בחלמון ומפזרים גבינת פרמזן / צ'דר מגוררת.

  • 06.

    אופים במשך כ-18-23 דקות או עד שהלחמניות מזהיבות ותפוחות.

    טיימר מופעל
    00:23:00
  • 07.

    מצננים מעט בטמפרטורת החדר ומגישים לצד סלט.

הכנת? כאן מדרגים
(6)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.