לחם בבנות - מתכון נהדר ללחם בננות נימוח וטעים | השף הלבן

לחם בננות

טעים כמו עוגה ומצויין להכנת טוסט מרוח בחמאה לארוחת הבוקר

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
קלה רמת מיומנות
לחם בננות

המרכיבים ל 12-10 פרוסות:

  • 125 גרם חמאה רכה
  • 3/4 כוס סוכר
  • 3 ביצים
  • 2 כוסות קמח
  • 1 כפית אבקת סודה לשתייה
  • 1/4 כפית מלח
  • 1 כוס בננות בשלות מרוסקות
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 3/4 כוס אגוזי מלך קצוצים גס

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן ההכנה:

  • 02.

    מחממים את התנור לחום בינוני 180 מעלות.

  • 03.

    בקערת מערבל מקציפים את החמאה עם הסוכר לתערובת תפוחה ואוורירית, מוסיפים את הביצים בזו אחר זו, במהירות בינונית -נמוכה ומקציפים היטב עד שכל ביצה נבלעת בתערובת.

  • 04.

    מנפים ביחד לקערה את הקמח, אבקת הסודה והמלח. מוסיפים תערובת זו במהירות איטית אל תערובת החמאה, ומערבלים לתערובת אחידה.

  • 05.

    מקפלים פנימה בעזרת מרית את מחית הבננות, הווניל והאגוזים.

  • 06.

    יוצקים את התערובת אל תבנית ואופים במשך 60-70 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא יבש.

  • 07.

    מצננים 10 דקות בתבנית, הופכים ומסירים את התבנית, וממשיכים לצנן על רשת.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 08.

     

הכנת? כאן מדרגים
(99)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.