לחם בננות
טעים כמו עוגה ומצויין להכנת טוסט מרוח בחמאה לארוחת הבוקר

המרכיבים ל 12-10 פרוסות:
- 125 גרם חמאה רכה
- 3/4 כוס סוכר
- 3 ביצים
- 2 כוסות קמח
- 1 כפית אבקת סודה לשתייה
- 1/4 כפית מלח
- 1 כוס בננות בשלות מרוסקות
- 1 כפית תמצית וניל
- 3/4 כוס אגוזי מלך קצוצים גס
הוראות הכנה:
- 
								01.
								אופן ההכנה: 
- 
								02.
								מחממים את התנור לחום בינוני 180 מעלות. 
- 
								03.
								בקערת מערבל מקציפים את החמאה עם הסוכר לתערובת תפוחה ואוורירית, מוסיפים את הביצים בזו אחר זו, במהירות בינונית -נמוכה ומקציפים היטב עד שכל ביצה נבלעת בתערובת. 
- 
								04.
								מנפים ביחד לקערה את הקמח, אבקת הסודה והמלח. מוסיפים תערובת זו במהירות איטית אל תערובת החמאה, ומערבלים לתערובת אחידה. 
- 
								05.
								מקפלים פנימה בעזרת מרית את מחית הבננות, הווניל והאגוזים. 
- 
								06.
								יוצקים את התערובת אל תבנית ואופים במשך 60-70 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא יבש. 
- 
								07.
								מצננים 10 דקות בתבנית, הופכים ומסירים את התבנית, וממשיכים לצנן על רשת. טיימר מופעל
- 
								08.
								
 
									

