מתכון גלילת פילו במילוי גבינות | השף הלבן

גלילת פילו במילוי גבינות

מתכון לבצק פילו מגולגל במילוי גבינות. מושלם לארוחת ערב או לאירוח חגיגי

מאת: מתכון גולש
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
גלילת פילו במילוי גבינות

המרכיבים ל10 מנות:

  • קרם פרש מסדרת "השף הלבן"
  • 1 חבילת פתיתי עמק למאפים "השף הלבן"
  • 1 חבילה (500 גרם) בצק פילו "מעדנות", מופשר לפי ההוראות על האריזה
  • ½ כוס שמן זית
למילוי:
  • 150 גרם גבינה בולגרית או פטה "פיראוס"
  • 1 ביצה
  • 1 כפית קצח (אם רוצים)
  • מלח ופלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים את התנור לחום בינוני (175 מעלות). בקערה בינונית מפוררים את הגבינה הבולגרית או הפטה ומוסיפים קרם פרש, פתיתי עמק וביצה.

  • 02.

    מערבבים, מתבלים ומוסיפים קצח (אם רוצים).

  • 03.

    פותחים דף פילו ומורחים בשמן זית.

  • 04.

    יוצקים מעט מילוי על אחד הקצוות הרחבים ומגלגלים לגלילה.

  • 05.

    את הגלילה מגלגלים לשבלול (המילוי מתאים ל 6 עד 8 שבלולים).

  • 06.

    מניחים על תבנית אפייה ואופים כ - 25 דקות או עד שהבצק מזהיב.

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 07.

    מגישים חם.

הכנת? כאן מדרגים
(274)