גאלט פיצה | השף הלבן

גאלט פיצה

צורת הגשה לקיש מהיר ומרשים, מתאים לאירוח, בראנץ' או ארוחה משפחתית מפתיעה. טעמי פיצה אהובים בעיצוב מרשים וקל להכנה שגם ילדים יכולים להכין.

מאת: אריאל בן חמו
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
גאלט פיצה
צילום: אריאל בן חמו עיצוב: אריאל בן חמו

המרכיבים ל 4-5:

  • 1 חבילה (900 גרם) בצק פריך מלוח "מעדנות" מופשר לפי ההוראות שעל האריזה
  • 1 כוס עגבניות שרי צבעוניות פרוסות
  • 2 כפיות אורגנו
  • 5 עלי בזיליקום
  • 1/2 כוס רוטב עגבניות שאוהבים
  • 1/3 כוס + 2 כפות פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
  • 1/4 כוס פתיתי פרמזן "השף הלבן"
לציפוי:
  • ביצה טרופה

הוראות הכנה:

  • 01.

        מפשירים את הבצק בהתאם להוראות על האריזה.

  • 02.

        פורסים את הבצק על משטח העבודה ובעזרת סכין חותכים לעיגול בקוטר

  • 03.

        מניחים את העיגול על תבנית אפייה מרופדת בנייר ומחממים תנור ל – 180 מעלות.

  • 04.

        במרכז העיגול מורחים את רוטב העגבניות ומשאירים שוליים של 3 סנטימטר.

  • 05.

        מעל לרוטב מפזרים את הגבינות ומעליהן מסדרים את העגבניות.

  • 06.

        מפזרים את האורגנו, על הבזיליקום ועוד 2 כפות פתיתי גבינה מלמעלה.

  • 07.

        מקפלים את קצוות הבצק פנימה לסגירה ומורחים בביצה טרופה.

  • 08.

        אופים כ – 35-40 דקות או עד שהקצוות זהובים.

    טיימר מופעל
    00:40:00
הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.