בריק במילוי ביצה, תרד וחמד – כיס פריך ממולא בטעמים | השף הלבן

בריק במילוי ביצה, תרד וחמד – מתכון טעים ומהיר

כיס פריך מבחוץ ומלא דברים טובים מבפנים. ארוחה קלה שמכינים בדקות

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בריק במילוי ביצה, תרד וחמד
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 1:

  • 1 עלה בריק (עלי סיגר מרוקאים)
  • חופן עלי תרד או מנגולד (החלק הירוק) טריים קצוצים או 3 כפות תרד סנפרוסט מופשר וסחוט
  • 2 כפות בצל ירוק קצוץ (לא חובה)
  • מלח, פלפל
  • קורט אגוז מוסקט (לא חובה)
  • 2-3 כפות או גבינת חמד 5% או 16% "פיראוס", חתוכה לקוביות או מפוררת
  • 1 ביצה או 1 חלמון
  • לטיגון: שמן לטיגון עמוק

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים סיר עם שמן עמוק. פורסים עלה בריק על משטח העבודה. מניחים במרכזו תרד, בצל ירוק וגבינת חמד. מתבלים בטיפת מלח פלפל ואגוז מוסקט. 

  • 02.

    יוצרים גומה במרכז המילוי ובתוכה מניחים בעדינות את הביצה או החלמון כך שלא יתפזר. 

  • 03.

    מקפלים את הבריק לחצי ומניחים בשמן החם. מטגנים כדקה מכל צד עד הזהבה.

  • 04.

    מוציאים לצלחת עם נייר סופג. 

  • 05.

    מגישים מיד.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.