בריק במילוי ביצה, תרד וחמד – כיס פריך ממולא בטעמים | השף הלבן

בריק במילוי ביצה, תרד וחמד – מתכון טעים ומהיר

כיס פריך מבחוץ ומלא דברים טובים מבפנים. ארוחה קלה שמכינים בדקות

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בריק במילוי ביצה, תרד וחמד
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל1:

  • 1 עלה בריק (עלי סיגר מרוקאים)
  • חופן עלי תרד או מנגולד (החלק הירוק) טריים קצוצים או 3 כפות תרד סנפרוסט מופשר וסחוט
  • 2 כפות בצל ירוק קצוץ (לא חובה)
  • מלח, פלפל
  • קורט אגוז מוסקט (לא חובה)
  • 2-3 כפות או גבינת חמד 5% או 16% "פיראוס", חתוכה לקוביות או מפוררת
  • 1 ביצה או 1 חלמון
  • לטיגון: שמן לטיגון עמוק

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים סיר עם שמן עמוק. פורסים עלה בריק על משטח העבודה. מניחים במרכזו תרד, בצל ירוק וגבינת חמד. מתבלים בטיפת מלח פלפל ואגוז מוסקט. 

  • 02.

    יוצרים גומה במרכז המילוי ובתוכה מניחים בעדינות את הביצה או החלמון כך שלא יתפזר. 

  • 03.

    מקפלים את הבריק לחצי ומניחים בשמן החם. מטגנים כדקה מכל צד עד הזהבה.

  • 04.

    מוציאים לצלחת עם נייר סופג. 

  • 05.

    מגישים מיד.

הכנת? כאן מדרגים
(0)