בלינצ"ס ממולא תפוח אדמה וגבינות
בלינצ'ס מושלם לפתיחת כל ארוחה חלבית
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים למנות 20:
לבצק:
- 3 ביצים
- חצי כוס קמח תפוח אדמה
- רבע כוס שמן
- כוס מים פושרים
- פלפל שחור לפי הטעם
- מעט פטרוזיליה קצוצה
למילוי:
- 1 קילו תפוח אדמה
- 250 גרם גבינה בולגרית
- פלפל שחור
- מעט ג'נג'ר מגורר
- מלח
- מלח
הוראות הכנה:
-
01.
בתוך קערה שמים את המים, השמן, הביצים, קמח תפו"א והתבלינים וטורפים ידנית עד שכל הבלילה חלקה ואין בה גושים.
-
02.
מחממים מחבת טפלון. לוקחים מצקת מהבלילה ושופכים למחבת. מטגנים קלות עד שהבלינצ'ס מוכן ומוציאים.
-
03.
מבשלים את תפו"א. מרסקים לפירה.
-
04.
מוסיפים את הגבינות והתבלינים.
-
05.
ממלאים כל עלה בלינצ'סבכף גדושה תפו"א ומקפלים שתי קצוות ומגלגלים. מניחים בתבנית על נייר אפיה, מורחים בביצה ומפזרים שומשום.
-
06.
מכניסים לתנור ל-15 דקות ב-180 מעלות עד לקבלת מרקם קריספי.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים