מתכון בלינצ"ס ממולא תפוח אדמה וגבינות | השף הלבן

בלינצ"ס ממולא תפוח אדמה וגבינות

בלינצ'ס מושלם לפתיחת כל ארוחה חלבית

מאת: אליס אסולין
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בלינצ

המרכיבים ל מנות 20:

לבצק:
  • 3 ביצים
  • חצי כוס קמח תפוח אדמה
  • רבע כוס שמן
  • כוס מים פושרים
  • פלפל שחור לפי הטעם
  • מעט פטרוזיליה קצוצה
למילוי:
  • 1 קילו תפוח אדמה
  • 250 גרם גבינה בולגרית
  • פלפל שחור
  • מעט ג'נג'ר מגורר
  • מלח
  • מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    בתוך קערה שמים את המים, השמן, הביצים, קמח תפו"א והתבלינים וטורפים ידנית עד שכל הבלילה חלקה ואין בה גושים.

  • 02.

    מחממים מחבת טפלון. לוקחים מצקת מהבלילה ושופכים למחבת. מטגנים קלות עד שהבלינצ'ס מוכן ומוציאים.

  • 03.

    מבשלים את תפו"א. מרסקים לפירה.

  • 04.

    מוסיפים את הגבינות והתבלינים.

  • 05.

    ממלאים כל עלה בלינצ'סבכף גדושה תפו"א ומקפלים שתי קצוות ומגלגלים. מניחים בתבנית על נייר אפיה, מורחים בביצה ומפזרים שומשום.

  • 06.

    מכניסים לתנור ל-15 דקות ב-180 מעלות עד לקבלת מרקם קריספי.

    טיימר מופעל
    00:15:00
הכנת? כאן מדרגים
(48)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.