בייגל קוטג׳ - טעים וקל להכנה | השף הלבן

בייגל קוטג׳

עוד מתכון מפתיע מטיקטוק תנובה: בייגלים שמכינים מבצק קוטג'! הקוטג' מעניק לבייגלים רכות ואווריריות ואנחנו בטוחים שהם יהפכו את ארוחת הערב שלכם לטעימה יותר

מאת: Studio Edge
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בייגל קוטג׳
צילום: Studio Edge עיצוב: Studio Edge

המרכיבים ל3-4 בייגלים:

לבצק:
  • 1 גביע (250 גרם) קוטג׳ תנובה
  • 2 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 3 ביצים
  • 100 גרם גבינת קשקבל “COLLECTION”
  • מלח ופלפל לפי הטעם
לציפוי:
  • ביצה טרופה
  • שומשום / קצח / גרעיני חמניה / פרג
גודל תבנית: תבנית תנור

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את כל המרכיבי הבצק בקערה ומעבדים לבצק אחיד (הבצק יוצא מעט רך).

  • 02.

    מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח, מרדדים וקורצים עיגולים בגודל הרצוי. בכל עיגול בצק קורצים עיגול קטן יותר במרכז.

  • 03.

    מעבירים את הבייגלים לתבנית עם נייר אפייה. מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום. 

  • 04.

    אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות במשך 20 דקות עד שהבייגלים מתייצבים ומקבלים גוון זהוב.

    טיימר מופעל
    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(66)