בייגל קוטג׳
עוד מתכון מפתיע מטיקטוק תנובה: בייגלים שמכינים מבצק קוטג'! הקוטג' מעניק לבייגלים רכות ואווריריות ואנחנו בטוחים שהם יהפכו את ארוחת הערב שלכם לטעימה יותר
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: Studio Edge
עיצוב: Studio Edge
המרכיבים ל3-4 בייגלים:
לבצק:
- 1 גביע (250 גרם) קוטג׳ תנובה
- 2 כוסות קמח
- 1 שקית אבקת אפייה
- 3 ביצים
- 100 גרם גבינת קשקבל “COLLECTION”
- מלח ופלפל לפי הטעם
לציפוי:
- ביצה טרופה
- שומשום / קצח / גרעיני חמניה / פרג
גודל תבנית: תבנית תנור
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים את כל המרכיבי הבצק בקערה ומעבדים לבצק אחיד (הבצק יוצא מעט רך).
-
02.
מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח, מרדדים וקורצים עיגולים בגודל הרצוי. בכל עיגול בצק קורצים עיגול קטן יותר במרכז.
-
03.
מעבירים את הבייגלים לתבנית עם נייר אפייה. מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום.
-
04.
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות במשך 20 דקות עד שהבייגלים מתייצבים ומקבלים גוון זהוב.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים