המרכיבים ל25 מנות:
- בצק עלים
- רסק עגבניות
- גבינה צהובה של תנובה
- זיתים ללא חרצנים
אופציה:
- ביצה
- סומסום (שנברר מראש)
הוראות הכנה:
-
01.
מחלקים את בצק העלים ל-3 חלקים
-
02.
מרדדים כל חלק לעלה
-
03.
מורחים בנדיבות רסק עגבניות על כל העלה
-
04.
מפזרים גבינה צהובה לאורכועליה את הזיתים, ומגלגלים. ניתן לחתוך לפרוסות ולהניח על התבניתאושניתן למרוח על הכל ביצהולפזר סומסום (שנברר מראש) להכניס לתנור עד שמקבל צבע חום זהוב (180 מעלות ל- 1/2 שעה תלוי בתנור).
הכנת? כאן מדרגים