בוריקיטס גבינה מקמח כוסמין מ – 4 מרכיבים
מתכון קל ומהיר לבוריקטס. בצק מ-4 מרכיבים, קריספי במיוחד, ארוחה קלילה ומהירה שלא תפסיקו לנשנש.
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: אריאל בן חמו
עיצוב: אריאל בן חמו
המרכיבים ל 20-25 יחידות:
לבצק:
- 270 (2 כוסות) גרם קמח כוסמין
- 120 מ"ל (חצי כוס) מים פושרים
- 80 מ"ל (1/3 כוס + כף) שמן זית
למילוי:
- 250 גרם בולגרית 5% "פיראוס"
הוראות הכנה:
-
01.
בקערה גדולה מערבבים קמח, מים ושמן. לשים כ - 2-3 דקות עד לבצק אחיד.
טיימר מופעל
-
02.
מחלקים את הבצק ל – 2 חלקים, מרדדים כל חלק בין 2 ניירות אפייה, דק ככל האפשר.
-
03.
בעזרת קורצן עוגיות עגול קורצים עיגולים.
-
04.
ממלאים כל עיגול בכפית גבינת בולגרית וסוגרים בעדינות לחצי, לוחצים ומהדקים את החיבור בקצה הבוריקיטס לסגירה טובה.
-
05.
מעבירים לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
-
06.
מחממים תנור ל – 190 מעלות בתוכנית טורבו.
-
07.
אופים כ - 15-20 דקות או עד שהבוריקיטס מעט משחמים בצדדים ומלמטה.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים