בורקיטס כוסמין במילוי גבינה | השף הלבן

בוריקיטס גבינה מקמח כוסמין מ – 4 מרכיבים

מתכון קל ומהיר לבוריקטס. בצק מ-4 מרכיבים, קריספי במיוחד, ארוחה קלילה ומהירה שלא תפסיקו לנשנש.

מאת: אריאל בן חמו
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בורקיטס מבצק כוסמין במילוי גבינה
צילום: אריאל בן חמו עיצוב: אריאל בן חמו

המרכיבים ל 20-25 יחידות:

לבצק:
  • 270 (2 כוסות) גרם קמח כוסמין
  • 120 מ"ל (חצי כוס) מים פושרים
  • 80 מ"ל (1/3 כוס + כף) שמן זית
למילוי:
  • 250 גרם בולגרית 5% "פיראוס"

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה גדולה מערבבים קמח, מים ושמן. לשים כ - 2-3 דקות עד לבצק אחיד.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 02.

    מחלקים את הבצק ל – 2 חלקים, מרדדים כל חלק בין 2 ניירות אפייה, דק ככל האפשר.

  • 03.

    בעזרת קורצן עוגיות עגול קורצים עיגולים.

  • 04.

    ממלאים כל עיגול בכפית גבינת בולגרית וסוגרים בעדינות לחצי, לוחצים ומהדקים את החיבור בקצה הבוריקיטס לסגירה טובה. 

  • 05.

    מעבירים לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.

  • 06.

    מחממים תנור ל – 190 מעלות בתוכנית טורבו.

  • 07.

    אופים כ - 15-20 דקות או עד שהבוריקיטס מעט משחמים בצדדים ומלמטה.

    טיימר מופעל
    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(11)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.