פשטידה א-לה איטליה | השף הלבן

פשטידה א-לה איטליה

הפתרון המושלם לארוחה קלילה ומהירה – בין אם הילדים רעבים בחופש הגדול, אתם מחפשים ארוחת בוקר או צהריים קלילה, או רוצים משהו טעים לפיקניק בבריכה, המתכון הזה הוא בשבילכם! מיני פשטידות ירקות א-לה איטלקיה, עשירות בטעמים ופשוטות להכנה, עם 4 מרכיבים בלבד ומוצר גאוני של סנפרוסט שחוסך לכם זמן יקר במטבח. לא צריך לשטוף, לחתוך או לבשל כלום – פשוט מערבבים ואופים!

מאת: רון יוחננוב
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: רון יוחננוב

המרכיבים ל12 יחידות :

מצרכים:
  • 1 חבילה (כ-400 גרם) ירקות ופסטה א-לה איטליה של סנפרוסט
  • 3 ביצים
  • 250 מ"ל שמנת להקצפה או שמנת לבישול
  • 1 כוס (100 גרם) גבינה צהובה או מוצרלה מגוררת
  • קורט אגוז מוסקט
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
גודל תבנית: בתבנית שקעים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-180 מעלות.

  • 02.

    טורפים בקערה את הביצים, השמנת, התבלינים והגבינה המגורדת.

  • 03.

    מוסיפים את הירקות והפסטה של סנפרוסט ומערבבים היטב.

  • 04.

    יוצקים לתבנית שקעים משומנת קלות ואופים כ-30 דקות, או עד שהפשטידות מזהיבות.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 05.

    מגישים חם ונהנים!

הידעת?

אפשר להכין גם בתבנית גדולה (20/30 או 24) - זמן האפייה עשוי להתארך מעט.
הפשטידות נהדרות גם קרות, אז אפשר להכין מראש ולאחסן במקרר.

הכנת? כאן מדרגים
(0)