מתכון תפוחי אדמה קריספיים בתנור | השף הלבן

תפוחי אדמה קריספיים בתנור

תוספת מושלמת כמעט ליד כל מנה

מאת: גלית לייקוב
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
תפוחי אדמה קריספיים בתנור

המרכיבים ל 5 מנות:

  • 6 תפוחי אדמה
  • 1/3 כוס שמן זית
  • 2 כפות אבקת מרק בצל

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים את תפוחי אדמה לקוביות ומעבירים לתבנית אפייה.

  • 02.

    מערבבים את שמן הזית עם אבקת מרק הבצל ושופכים מעל לתפוחי האדמה .מערבבים ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלותל- 40 -45 דקות.

    טיימר מופעל
    00:45:00
הכנת? כאן מדרגים
(447)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.