נאגטס תירס וגבינות
הילדים שלכם יעופו על המתכון הזה: נאגטס תירס של רחלי קרוט עם שדרוג של גבינות שעושות את כל ההבדל. המתכון שיהפוך לקבוע בארוחת הערב המשפחתית
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: אפיק גבאי (סטילס)
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ליחידות:
- 3/4 כוס גרגירי תירס ללא נוזלים
- 1 שקית (100 גרם) פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
- ¼ שקית (50 גרם) פתיתי גאודה "עמק"
- 1/3 חבילה (80 גרם) פטה כבשים 20% "פיראוס" מפוררת
- 3 ביצים M
- 1 כוס (140 גרם) קמח לבן
לציפוי:
- 2 כוסות פירורי לחם מכל סוג שאוהבים
- שומשום (לא חובה)
הוראות הכנה:
-
01.
בקערה בינונית שמים את הביצים והגבינות ומערבבים.
-
02.
מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים עד לקבלת תערובת רכה.
-
03.
מעבירים למקרר לשעה עד שהתערובת מתייצבת מעט.
-
04.
בעזרת ידיים רטובות יוצרים קציצות מעט פחוסות מהתערובת ומצפים בפירורי לחם. אם רוצים ניתן להוסיף להם 3-4 כפות שומשום.
-
05.
מטגנים את הנאגטס במחבת עם שמן בגובה 1 ס"מ עד שהנאגאטס זהובים.
-
06.
מגישים עם ירקות חתוכים, גבינות רכות ומתבלים שאוהבים
הכנת? כאן מדרגים