מתכון תבשיל פטריות כפרי | השף הלבן

תבשיל פטריות כפרי

תבשיל מושלם לערב חורפי כארוחה שלמה או כתוספת בניחוח ביתי

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
תבשיל פטריות כפרי

המרכיבים ל 3-4 מנות:

  • 1 שקית פטריות שלמות מוקפאות סנפרוסט (600 גרם)
  • 1/4 שקית בצל קצוץ מוקפא סנפרוסט (150 גרם)
  • 1 כוס אפונת גינה מוקפאת סנפרוסט
  • 2 שיני שום כתושות
  • פלפל אדום קטן חתוך לקוביות קטנות
  • פלפל צהוב קטן חתוך לקוביות קטנות
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 1/4 כפית אורגנו
  • 2 כפות יין לבן יבש
  • 1 כף פטרוזיליה טרייה קצוצה
  • 1 כף כוסברה טרייה קצוצה
  • שמן זית לטיגון

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים שמן במחבת, מוסיפים את הפטריות, מטגנים על להבה גבוהה במשך 8 דקות. מסננים ושומרים בצד.

    טיימר מופעל
    00:08:00
  • 02.

    מוסיפים שמן למחבת ומצרפים את הבצל המוקפאמטגנים עד שקיפות. לאחר מכן, מוסיפים את השום ומטגנים כדקה נוספת.

  • 03.

    מוסיפים למחבת עם השום והבצל את הפטריות, האפונה המוקפאת, הפלפלים ושאר המרכיבים, למעט עשבי התיבול. מבשלים למשך 6-5 דקות על להבה נמוכה.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 04.

    מסירים מהלהבה, מוסיפיםאת עשבי התיבול ומערבבים.

הכנת? כאן מדרגים
(188)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.