קציצות קוטג' וברוקולי מהירות
זהו מתכון קל, טעים חסכוני ומזין שאפשר להכין בדקות ספורות ולגוון עם ירקות, אגוזים קצוצים ועשבי תיבול שונים.
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל12-14 קציצות:
- 1 גביע קוטג' 5% תנובה
- 1 ביצה גדולה, טרופה
- ¼ כוס חלב תנובה דל לקטוז
- 1 כוס קמח מלא או כוסמין
- 2 כפיות אבקת אפייה
- ¼ כפית מלח
- 1 כפית אורגנו יבש
- כוס בצל אדום קצוץ דק
- 4-3 כפות פתיתי עמק 15%
- שמן זרעי ענבים לטיגון
- 1 כוס פתיתי ברוקולי מוקפאים סנפרוסט
הוראות הכנה:
-
01.
בקערה בינונית בעזרת מטרפת יד טורפים את הביצה והקוטג' ביחד. בוחשים פנימהאת החלב.
-
02.
בקערה שניה מנפים קמח, אבקת אפייה, אורגנו ומלח ומוסיפים לתערובת הביצה ביחדעם הבצל האדום ופתיתי הגבינה. מערבבים עם כף עץ.
-
03.
מפשירים כוס פתיתי ברוקולי במיקרוגל, מסננים היטב ומייבשים במגבת מטבח.מוסיפים לבלילה ביחד עם עשבי התיבול.4 . במחבת גדולה, מחממים שמן זרעי ענבים על אש בינונית-קטנה ובעזרת 2 כפותיוצרים קציצות במחבת. משאירים רווח ביניהן . מטגנים בצד אחד כ 6-5- דקותאו עד שניתן יהיה לשחרר בקלות מלמטה, הופכים ומטגנים את הצד השני.
הכנת? כאן מדרגים