קישואים וחצילים מוקרמים בתנור – ראשונה מנצחת | השף הלבן

קישואים וחצילים מוקרמים בתנור

מנת פתיחה שתפתח את התיאבון לעוד

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קישואים וחצילים מוקרמים בתנור

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 1 חציל בינוני
  • 3 קישואים בינוניים
  • מלח גס
  • פלפל לבן גרוס
  • שמן זית
  • 1 כפית עלי טימין טרי קצוצים
  • 2 גבעולי טימין טרי
  • 150 גרם פתיתי גבינת עמק למאפים מסדרת השף הלבן

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים מראש את התנור ל-170 מעלות.

  • 02.

    מרחיקים את שורש החציל וחותכים את החציל ל-3 לרוחב וכל שליש ל-6 משולשים לאורך (צורת סירות)

  • 03.

    חותכים את קצוות הקישואים וחותכים ל-2 חצאים וכל חצי ל-2 לאורך.

  • 04.

    בקערה מערבבים את הירקות עם 2 קורט מלח גם, 2 קורט פלפל לבן גרוס ו-4 כפות שמן זית.

  • 05.

    מסדרים שכבה אחת של הירקות בתבנית לצליה וצולים בתנור כ-20דקות לריכוך קל וקבלת צבע.

  • 06.

    מצננים מעט את הירקות

  • 07.

    מצופפים בזהירות את הירקות ובוזקים מעל את הגבינה ומעליה את עלי הטימין.

  • 08.

    מקרימים בתנור ומגישים חם בעיטור 2 ענפי טימין טריים.

הכנת? כאן מדרגים
(307)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.