מתכון פיטריות גמבו מוקרמות | השף הלבן

פיטריות גמבו מוקרמות

מנת פתיחה מפנקת

מאת: ריטה מראוי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פיטריות גמבו מוקרמות

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 4 יח' פטריות גמבו
  • בצל קצוץ קוביות קטנות
  • חמאה 30 גרם
  • 150 גרם גבינה צהובה/עמק
  • 70 גרם פתיתי פרמזן "השף הלבן"
  • 50 גרם גבינת קשקבל
  • גביע שמנת בישול
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם

הוראות הכנה:

  • 01.

     קוצצים את הבצל שמים במחבת עם החמאה,לוקחים את הפטריות וקוצצים רק את "הרגל" ושמים עם הבצל לכמה דקות, ואז שופכים את השמנת בישול עד להסמכה.

  • 02.

     לוקחים תבנית עמידה לחום מסדרים את הפטריות ואז שמים את התערובת של השמנת ואחרי זה מגרדים את סוגי הגבינות.

  • 03.

     מכניסים לתנור לחום 180 מעלות עד לקבלת גוון זהוב לגבינה.

  • 04.

    מקשטים בקצת פטרוזיליה קצוצה דק.

הכנת? כאן מדרגים
(189)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.