פיטריות גמבו מוקרמות
מנת פתיחה מפנקת
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4 מנות:
- 4 יח' פטריות גמבו
- בצל קצוץ קוביות קטנות
- חמאה 30 גרם
- 150 גרם גבינה צהובה/עמק
- 70 גרם פתיתי פרמזן "השף הלבן"
- 50 גרם גבינת קשקבל
- גביע שמנת בישול
- מלח ופלפל שחור לפי הטעם
הוראות הכנה:
-
01.
קוצצים את הבצל שמים במחבת עם החמאה,לוקחים את הפטריות וקוצצים רק את "הרגל" ושמים עם הבצל לכמה דקות, ואז שופכים את השמנת בישול עד להסמכה.
-
02.
לוקחים תבנית עמידה לחום מסדרים את הפטריות ואז שמים את התערובת של השמנת ואחרי זה מגרדים את סוגי הגבינות.
-
03.
מכניסים לתנור לחום 180 מעלות עד לקבלת גוון זהוב לגבינה.
-
04.
מקשטים בקצת פטרוזיליה קצוצה דק.
הכנת? כאן מדרגים