כרובית בתנור
כמה פשוט, ככה טעים: כרובית בעשבי תיבול מוקרמת בתנור
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 4 מנות:
- 1 ענף רוזמרין
- 1 ענף מרווה
- 1 חבילת כרובית "סנפרוסט" מפורקת לפרחים לא גדולים
- מלח
- פלפל לבן
- 3 כפות פרורי לחם
- פתיתי גבינת עמק
- 2 כפות שמן זית
הוראות הכנה:
-
01.
בסיר גדול מרתיחים מים עם ענף רוזמרין ומרווה.
-
02.
מוסיפים לסיר את פרחי הכרובית הקפואים ומבשלים כ-5 דקות. מוציאים מן הסיר ומסננים.
טיימר מופעל
-
03.
מעבירים את הכרובית לקערה ומעל מפזרים 3 כפות פרורי לחם, מלח גס, פלפל לבן גרוס ו2 כפות שמן זית.
-
04.
מערבבים קלות את תכולת הקערה, עד שכל הכרובית תהיה עטופה בבלילה.
-
05.
מעבירים לתבנית גדולה ומשטחים, הכרובית לא צריכה להיות צפופה כמו בפשטידה.
-
06.
אופים בחום של 180 מעלות למשך 20 דקות.
טיימר מופעל
-
07.
אופציה להגשה: לאחר 20 דקות, מפזרים מעל פתיתי עמק ומקרימים.
טיימר מופעל
-
08.
מגישים חם, בתאבון!
הכנת? כאן מדרגים