מתכון כרובית ופטריות צלויות במרווה ובלסמי | השף הלבן

כרובית ופטריות צלויות במרווה ובלסמי

מנה צמחונית שכולם אוהבים לפתוח איתה את הארוחה

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כרובית ופטריות צלויות במרווה ובלסמי

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 1 כרובית בינונית
  • סלסלת פטריות שמפיניון
  • סלסלת פטריות יער
  • 1/2 כוס עלי מרווה טריים קצוצים גס
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
  • כף חומץ בלסמי
  • 3 כפות שמן זית
  • פרורי לחם גסים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מפרקים בעזרת סכין דקה את הכרובית לפרחים בינוניים ומעבירים לכלי פיירקס.

  • 02.

    חותכים את הפטריות לחצאים ומוסיפים לכרובית.

  • 03.

    מוסיפים את עלי המרווה ובוזקים מעל 3 קורט של מלח גס, קורט פלפל שחור גרוס, 3 כפות שמן זית וכף חומץ בלסמי.

  • 04.

    מערבבים היטב וצולים בתנור במשך 15 דקות.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 05.

    מפזרים מעל 2 כפות של פרורי לחם וצולים לעוד 3 דקות עד לקבלת צבע שחום. מגישים חם.  

    טיימר מופעל
    00:03:00
הכנת? כאן מדרגים
(88)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.