כרובית ופטריות צלויות במרווה ובלסמי
מנה צמחונית שכולם אוהבים לפתוח איתה את הארוחה
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4 מנות:
- 1 כרובית בינונית
- סלסלת פטריות שמפיניון
- סלסלת פטריות יער
- 1/2 כוס עלי מרווה טריים קצוצים גס
- מלח גס
- פלפל שחור גרוס
- כף חומץ בלסמי
- 3 כפות שמן זית
- פרורי לחם גסים
הוראות הכנה:
-
01.
מפרקים בעזרת סכין דקה את הכרובית לפרחים בינוניים ומעבירים לכלי פיירקס.
-
02.
חותכים את הפטריות לחצאים ומוסיפים לכרובית.
-
03.
מוסיפים את עלי המרווה ובוזקים מעל 3 קורט של מלח גס, קורט פלפל שחור גרוס, 3 כפות שמן זית וכף חומץ בלסמי.
-
04.
מערבבים היטב וצולים בתנור במשך 15 דקות.
טיימר מופעל
-
05.
מפזרים מעל 2 כפות של פרורי לחם וצולים לעוד 3 דקות עד לקבלת צבע שחום. מגישים חם.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים