מתכון כרובית ופטריות צלויות במרווה ובלסמי | השף הלבן

כרובית ופטריות צלויות במרווה ובלסמי

מנה צמחונית שכולם אוהבים לפתוח איתה את הארוחה

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כרובית ופטריות צלויות במרווה ובלסמי

המרכיבים ל4 מנות:

  • 1 כרובית בינונית
  • סלסלת פטריות שמפיניון
  • סלסלת פטריות יער
  • 1/2 כוס עלי מרווה טריים קצוצים גס
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
  • כף חומץ בלסמי
  • 3 כפות שמן זית
  • פרורי לחם גסים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מפרקים בעזרת סכין דקה את הכרובית לפרחים בינוניים ומעבירים לכלי פיירקס.

  • 02.

    חותכים את הפטריות לחצאים ומוסיפים לכרובית.

  • 03.

    מוסיפים את עלי המרווה ובוזקים מעל 3 קורט של מלח גס, קורט פלפל שחור גרוס, 3 כפות שמן זית וכף חומץ בלסמי.

  • 04.

    מערבבים היטב וצולים בתנור במשך 15 דקות.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 05.

    מפזרים מעל 2 כפות של פרורי לחם וצולים לעוד 3 דקות עד לקבלת צבע שחום. מגישים חם.  

    טיימר מופעל
    00:03:00
הכנת? כאן מדרגים
(88)