מתכון גרטן קישואים (פרווה) | השף הלבן

גרטן קישואים (פרווה)

גרטן קישואים

מאת: הילה זיו
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
גרטן קישואים (פרווה)

המרכיבים ל 10 מנות-תבנית חד פעמית מלבנית מקוטר 33*20:

  • מעט שמן זית
  • חופן גדול של שמיר- קצוץ
  • 0.5 כף שום קצוץ קפוא/ 4 שיני שום קצוצות- לפי הטעם
  • 6 קישואים (רצוי זוקיני)- אבל גם רגילים זה טוב- פרסומים בקליפתם
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 קרם לבישול צמחי 5% "השף הלבן"

הוראות הכנה:

  • 01.

    פורסים את הקישואים בקליפתם לרצועות ומזהיבים קלות בשמן זית.

  • 02.

    מוסיפים את השום והשמיר ומערבבים.

  • 03.

    מעבירים הכל לתבנית אפיה בצורה מסודרת כרעפים.

  • 04.

    ממלאים את התבניתבקרם לבישול צמחיומכניסים לתנור לכ-30 דקות בחום של 180 מעלות.

    טיימר מופעל
    00:30:00
הכנת? כאן מדרגים
(239)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.