מתכון ברוקולי אפוי בתנור עם חמאה ושקדים | השף הלבן

ברוקולי אפוי בתנור עם חמאה ושקדים

כמו כרובית בתנור רק עם ברוקולי, חמאה ושקדים

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ברוקולי אפוי בתנור עם חמאה ושקדים

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 1 שקית ברוקולי קפוא מופשר
  • 100 גרם חמאת תנובה
  • 1/2 כוס שקדים פרוסים
  • מלח
  • פלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן הכנה: 

  • 02.

    מורחים תבנית במעט חמאה ומסדרים את הברוקולי.

  • 03.

    חותכים פרוסות דקות של החמאה ומניחים על הברוקולי.

  • 04.

     מתבלים במלח פלפל .

  • 05.

    אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות למשך 15 דקות.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 06.

     מפזרים את השקדים מעל הברוקולי ואופים למשך 5 דקות נוספות.

    טיימר מופעל
    00:05:00
הכנת? כאן מדרגים
(185)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.