מתכון קינוח כוסות קרם ריקוטה | השף הלבן

קינוח כוסות קרם גבינה

קינוח אישי רב טעמים המשלב בין עושר טעמה של הגבינה, בסיס עוגיות פריך ורעננותם של התותים

מאת: מלינה סואט
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קינוח כוסות קרם גבינה

המרכיבים ל6 כוסות קטנות:

  • למלית:
  • 1 חבילת שמנת מתוקה
  • 1 קופסה (250 גרם) גבינת מסקרפונה קולקשן
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • לתחתית :
  • 10 -15 עוגיות
  • 50 גרם שקדים
  • תוספת פיר:
  • 10 תותים , חתוכים לקוביות קטנות
  • 2 כפות סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן ההכנה (קרם)

  • 02.

    להקציף את השמנת לקצף עמיד.

  • 03.

    בקערה להניח את הגבינה עם האבקת סוכר ולערבב היטב.

  • 04.

     להוסיף את השמנת וקפל בעדינות לקרם אחיד.  להכנת התחתית: 

  • 05.

    לקלות את השקדים במחבת למשך כ- 3 דקות.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 06.

    לטחון במטחנה את השקדים והעוגיות ביחד, בפולסים קצרים לדרגת פירורים.  להכנת הפיר: 

  • 07.

     להניח את התותים החתוכים בקערה עם 2 כפות סוכר, לערבב ולהניח ל-10 דקות עד שהתות מפריש נוזלים. הרכבת הכוס : 

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 08.

    להניח בתחתית 2 כפות פירורים.

  • 09.

     להעביר את הקרם לשקית זילוף ולזלף לכוס.

  • 10.

    להוסיף כף תותים עם המיץ.

הכנת? כאן מדרגים
(19)