קינוח כוסות קרם גבינה
קינוח אישי רב טעמים המשלב בין עושר טעמה של הגבינה, בסיס עוגיות פריך ורעננותם של התותים
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל6 כוסות קטנות:
- למלית:
- 1 חבילת שמנת מתוקה
- 1 קופסה (250 גרם) גבינת מסקרפונה קולקשן
- 2 כפות אבקת סוכר
- לתחתית :
- 10 -15 עוגיות
- 50 גרם שקדים
- תוספת פיר:
- 10 תותים , חתוכים לקוביות קטנות
- 2 כפות סוכר
הוראות הכנה:
-
01.
אופן ההכנה (קרם)
-
02.
להקציף את השמנת לקצף עמיד.
-
03.
בקערה להניח את הגבינה עם האבקת סוכר ולערבב היטב.
-
04.
להוסיף את השמנת וקפל בעדינות לקרם אחיד. להכנת התחתית:
-
05.
לקלות את השקדים במחבת למשך כ- 3 דקות.
טיימר מופעל
-
06.
לטחון במטחנה את השקדים והעוגיות ביחד, בפולסים קצרים לדרגת פירורים. להכנת הפיר:
-
07.
להניח את התותים החתוכים בקערה עם 2 כפות סוכר, לערבב ולהניח ל-10 דקות עד שהתות מפריש נוזלים. הרכבת הכוס :
טיימר מופעל
-
08.
להניח בתחתית 2 כפות פירורים.
-
09.
להעביר את הקרם לשקית זילוף ולזלף לכוס.
-
10.
להוסיף כף תותים עם המיץ.
הכנת? כאן מדרגים