קינוח אישי גבינה פירורים ופירות יער
ערכים תזונתיים למנה:
144 קלוריות ; 3 גרם חלבון ; 15 גרם פחמימות ; 8 גרם שומן ; 58 מ"ג נתרן ; 1 גרם סיבים
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל12:
לפירורים:
- 50 גרם חמאת תנובה
- 80 גרם קמח
- 1 כפית סוכר
- 1 כפית תמצית וניל
קרם גבינה:
- 300 גרם גבינה לבנה תנובה 5%
- 80 גרם סוכר
- 1 כפית תמצית וניל
- 1/2 כוס שמנת מתוקה 32% שומן
- 1 כוס פירות יער: תותים, פטל, דובדבנים, אוכמניות. (אפשרי גם קפוא)
הוראות הכנה:
-
01.
לפירורים:
-
02.
מעבדים את המצרכים לבצק.
-
03.
משטחים בתבנית ואופים בחום 170 עד שמזהיב, ואז מצננים ומפוררים.
-
04.
למלית הגבינה:
-
05.
מערבבים גבינה, סוכר ותמצית וניל.
-
06.
מקציפים את השמנת ומקפלים את תערובת הגבינה לקצפת.
-
07.
להגשה:
-
08.
שמים בתחתית הכוס פירות יער.
-
09.
ממלאים את הכוסות עד 3/4 גובה בקרם גבינה.
-
10.
מפזרים כפית פירורים מעל וכמה אוכמניות או פרי יער אחר מלמעלה לקישוט.
-
11.
מקררים כחצי שעה ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים