קינוח אישי גבינה פירורים ופירות יער | השף הלבן

קינוח אישי גבינה פירורים ופירות יער

ערכים תזונתיים למנה:
144 קלוריות ; 3 גרם חלבון ; 15 גרם פחמימות ; 8 גרם שומן ; 58 מ"ג נתרן ; 1 גרם סיבים

מאת: שלי כץ
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קינוח אישי גבינה פירורים ופירות יער

המרכיבים ל12:

לפירורים:
  • 50 גרם חמאת תנובה
  • 80 גרם קמח
  • 1 כפית סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
קרם גבינה:
  • 300 גרם גבינה לבנה תנובה 5%
  • 80 גרם סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1/2 כוס שמנת מתוקה 32% שומן
  • 1 כוס פירות יער: תותים, פטל, דובדבנים, אוכמניות. (אפשרי גם קפוא)

הוראות הכנה:

  • 01.

    לפירורים:

  • 02.

    מעבדים את המצרכים לבצק.

  • 03.

    משטחים בתבנית ואופים בחום 170 עד שמזהיב, ואז מצננים ומפוררים.

  • 04.

    למלית הגבינה:

  • 05.

    מערבבים גבינה, סוכר ותמצית וניל.

  • 06.

    מקציפים את השמנת ומקפלים את תערובת הגבינה לקצפת.

  • 07.

    להגשה:

  • 08.

    שמים בתחתית הכוס פירות יער.

  • 09.

    ממלאים את הכוסות עד 3/4 גובה בקרם גבינה.

  • 10.

    מפזרים כפית פירורים מעל וכמה אוכמניות או פרי יער אחר מלמעלה לקישוט.

  • 11.

    מקררים כחצי שעה ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(1)