פרפה מנגו, שמנת ויוגורט
פרפה מנגו, שמנת ויוגורט
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 6 מנות:
- 2 מנגו גדולים
- 4- 3 כפות ליקר תפוזים
- 4 חלמונים
- 0.5 כוס סוכר
- 2 מכלי שמנת מתוקה
- 1 מכל יוגורט
- 1 מיכל יופלה [לפי בחירה שלכם]
הוראות הכנה:
-
01.
שמים את בשר המנגו בבלנדר או במעבד מזון, ומרסקים עם הליקר.
-
02.
מוסיפים את מכל היופלה,מקפיצים את החלמונים עם הסוכר לתערובת בהירה ותפוחה.
-
03.
מקציפים את השמנת.
-
04.
מערבבים חלמונים, מנגו, יוגורט ושמנת בתנועות קיפול עדינות, ושמים בתא ההקפאה לגיבוש, בתבנית מכוסה.
הכנת? כאן מדרגים