מתכון גלידת שוקולד לבן שחור ופקאן | השף הלבן

גלידת שוקולד לבן שחור ופקאן

גלידה לפסח

מאת: מיטל ריזגן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
גלידת שוקולד לבן שחור ופקאן

המרכיבים ל 15 מנות:

  • 150 גרם שוקולד לבן
  • 2 שמנת מתוקה של השף הלבן 38%
  • 3 כפות סוכר
  • 1/2 1 כוסות של נשיקות מרנג לבנות מפוררות לפרורים קטנים
  • 1/2 כוס פקאנים מסוכרים שבורים לחתיכות קטנות
  • 3/4 כוס נטיפי שוקולד מריר

הוראות הכנה:

  • 01.

    ממיסים שוקולד לבן במיקרו ומצננים.

  • 02.

    מקציפים בקערה 2 שמנת מתוקה עם 3 כפות סוכר לקצף יציב.

  • 03.

    מוסיפים בעדינות את השוקולד המומס ומקפלים.

  • 04.

    מוסיפים את נשיקות המרנג ומערבבים היטב.

  • 05.

    מוסיפים את הפקאנים ונטיפי השוקולד המריר ומערבבים שוב.

  • 06.

    מוזגים לתבנית/ קופסא עם מכסה ומכניסים למקפיא להקפאה.

הכנת? כאן מדרגים
(50)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.