ארטיק יוגורט יווני – קרמי ופירותי | השף הלבן

ארטיק יוגורט יווני

ארטיק טעים ומיוחד שמכינים בקלי קלות! היוגורט בסגנון יווני מוסיף מרקם קרמי וטעמו משתלב מצוין עם פירות היער והדבש – מתכון חובה של אפרת ליכטנשטט

מאת: אפרת ליכטנשטט
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ארטיק יוגורט יווני
צילום: אפרת ליכטנשטט עיצוב: אפרת ליכטנשטט

המרכיבים ל 6-8:

  • 3 (420 מ"ל) גביעי יוגורט בסגנון יווני "פיראוס"
  • 100 גרם פירות יער קפואים "סנפרוסט", מופשרים
  • 4-5 כפות דבש/סילאן

הוראות הכנה:

  • 01.

    0001pt;">

  • 02.

     במעבד מזון שמים את כל החומרים וטוחנים לבלילה אחידה.

  • 03.

    0001pt;">

  • 04.

     מחלקים את הבלילה בין התבניות, אפשר גם לשלב חתיכות פרי.

  • 05.

    0001pt;">

  • 06.

     מקפיאים כ-12 שעות.

  • 07.

    0001pt;"> זכרו שבטמפרטורה נמוכה המתיקות אינה מורגשת, כך שאם תשימו פחות דבש הארטיקים לא ללא מתיקות מורגשת

הכנת? כאן מדרגים
(2)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.