עוגת גבינה לא אפויה עם פירורי ביסקוויט קרמל
עוגה עדינה, קלה ואוורירית, יפה ובוהקת, שיושבת על משטח קראנצ'י וטעים באופן קיצוני של פירורי עוגיות קרמל.
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות

המרכיבים ל תבנית קפיצית עגולה בקוטר 26 ס"מ:
- 1 כף ג'לטין באבקה
- 125 מ״ל ( 1/2 כוס) מים רותחים
- 250 גרם עוגיות קרמל
- 100 גרם חמאת תנובה
- 750 גרם גבינה לבנה רכה, 9% שומן, תנובה
- 150 גרם (2/3 כוס) סוכר + 2 כפות סוכר
- 250 מ״ל (1 כוס) שמנת מתוקה להקצפה 38% שומן "השף הלבן"
הוראות הכנה:
-
01.
1 ממסים את הג׳לטין בחצי כוס מים רותחים ומקררים.
-
02.
2 מרסקים את עוגיות הקרמל במעבד מזון. ממסים את החמאה בסיר קטן או במיקרוגל ויוצקים על העוגיות. מערבבים היטב.
-
03.
3 שופכים את תערובת פירורי העוגיות על תבנית קפיצית עגולה בקוטר
-
04.
4 מערבבים את הגבינה הלבנה עם 150 גרם סוכר.
-
05.
5 מקציפים את השמנת המתוקה עם 2 כפות סוכר. מקפלים את הקצפת לתוך תערובת הגבינה ומוסיפים את הג׳לטין המומס. יוצקים את התערובת על הפירורים. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לכמה שעות עד
-
06.
שהעוגה יציבה מאוד.
הכנת? כאן מדרגים