מתכון עוגיות קורנפלקס | השף הלבן

עוגיות קורנפלקס

מתכון קייצי שישמח את הילדים

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגיות קורנפלקס

המרכיבים ל 4 מנות /קערה גדולה:

  • 3 כוסות קורנפלקס (רגיל, בלי סוכר ובלי תוספות)
  • חצי כוס שמנת עמידה לקצפת 38% מסדרת "השף הלבן"
  • 200 גרם שוקולד מריר או חלב (2 חפיסות)
  • 3 כפות שוקולד אגוזים למריחה
  • קורט מלח
קערה גדולה, סיר בינוני, כף עץ, גביעי נייר, כפית

הוראות הכנה:

  • 01.

    מועכים מעט את הקורנפלקס

  • 02.

    שוברים את השוקולד לקוביות

  • 03.

    שמים בסיר את השמנת, מחממים, מביאים לרתיחה ומכבים מיד את האש.

  • 04.

    מוסיפים את קוביות השוקולד לשמנת החמה ובוחשים עד שה שהשוקולד נמס לגמרי

  • 05.

    מוסיפים שוקולד אגוזים למריחה ומעט מלח ובוחשבים היטב

  • 06.

    מוסיפים את הקורנפלקס ובוחשים בעדינות.

  • 07.

    יוצקים את העיסה לגביעי נייר – בערך כמות של שתי כפיות בכל גביע.

  • 08.

    מכניסים למקרר לחצי שעה לפחות, לפני שאוכלים. את העוגיות שנותרו מכניסים לקופסה, סוגרים היטב ושומרים במקרר, בייחוד בקיץ (רצוי גם בחורף).

הכנת? כאן מדרגים
(411)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.