עוגת שוקולד חמה
עוגה קלאסית שכל הילדים אוהבים, מתאימה גם לימי הולדת או להגשה לצד גלידה
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל25 מנות:
- 7 ביצים
- כוס סוכר
- כוס שמן
- כוס קמח
- חצי כוס שוקולית
- אבקת אפיה
- 2 שמנת מתוקה להקצפה השף הלבן
- 2 חב' שוקולד מריר.
להגשה- גלידה וניל פרוה
הוראות הכנה:
-
01.
מקציפים את הביצים והסוכר למשך 8 ד'.
-
02.
מערבבים מוצרים יבשים: קמח, שוקולית ואבקת האפיה ומוסיפים לביצים לסירוגין את המוצרים היבשים וכוס שמן. מערבבים היטב ומעבירים לתבנית אפיה ואופים 25 ד'.
-
03.
כשהעוגה מוכנה מחוררים במזלג חורים בעוגה.
-
04.
מחממים במיקרוגל או על האש שמנת מתוקה ושוקולד עד להמסה ושופכים על העוגה באופן אחיד.
-
05.
להגשה: מחממים את העוגה פורסים לריבועים או מעוינים שוים, מניחים כדור גלידה וניל בצלחת ליד. ניתן לקשט את העוגה בזיגוג קצפת לבנה ואת כדור הגלידה בזיגוג שוקולד.
הכנת? כאן מדרגים