מתכון בראוניז שיש שוקולד גבינה | השף הלבן

בראוניז שיש שוקולד גבינה

שוקולד וגבינת שמנת נועדו זה לזו וזו ההוכחה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
בראוניז שיש שוקולד גבינה

המרכיבים ל 16 מנות:

לתערובת השוקולד:
  • 250 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
  • 175 גרם חמאה חתוכה לקוביות
  • 3 ביצים טרופות
  • 11/2 כוסות סוכר
  • 1 כוס קמח
  • 2 כפות אבקת קקאו
לתערובת הגבינה:
  • 1 גביע גבינת שמנת
  • 250 גרם גבינת 5%
  • 100 גרם חמאה
  • 3 ביצים טרופות
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 3/4 כוס סוכר
  • 3 כפות קמח
לקישוט:
  • אבקת סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-160 מעלות.

  • 02.

    מכינים את תערובת השוקולד: ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל או על אמבט מים חמים (באן מארי). מערבבים לתערובת חלקה ומעבירים לקערה. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב.

  • 03.

    מכינים את תערובת הגבינה: טורפים את כל המרכיבים במטרפה ידנית לתערובת אחידה ללא גושים.

  • 04.

    מרכיבים את העוגה ואופים: יוצקים את תערובת השוקולד לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומשומנת בשוליים. יוצקים מעל את תערובת הגבינה, מערבבים עם כף ליצירת מראה שיש ומשטחים.

  • 05.

    אופים כ- 50 דקות עד שהעוגה זהובה ויציבה. מצננים ומעבירים למקרר ל-6 שעות לפחות.

    טיימר מופעל
    00:50:00
  • 06.

    חותכים לריבועים ומקשטים באבקת סוכר.

הכנת? כאן מדרגים
(243)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.