בראוניז שיש שוקולד גבינה
שוקולד וגבינת שמנת נועדו זה לזו וזו ההוכחה
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים ל16 מנות:
לתערובת השוקולד:
- 250 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
- 175 גרם חמאה חתוכה לקוביות
- 3 ביצים טרופות
- 11/2 כוסות סוכר
- 1 כוס קמח
- 2 כפות אבקת קקאו
לתערובת הגבינה:
- 1 גביע גבינת שמנת
- 250 גרם גבינת 5%
- 100 גרם חמאה
- 3 ביצים טרופות
- 1 כפית תמצית וניל
- 3/4 כוס סוכר
- 3 כפות קמח
לקישוט:
- אבקת סוכר
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-160 מעלות.
-
02.
מכינים את תערובת השוקולד: ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל או על אמבט מים חמים (באן מארי). מערבבים לתערובת חלקה ומעבירים לקערה. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב.
-
03.
מכינים את תערובת הגבינה: טורפים את כל המרכיבים במטרפה ידנית לתערובת אחידה ללא גושים.
-
04.
מרכיבים את העוגה ואופים: יוצקים את תערובת השוקולד לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומשומנת בשוליים. יוצקים מעל את תערובת הגבינה, מערבבים עם כף ליצירת מראה שיש ומשטחים.
-
05.
אופים כ- 50 דקות עד שהעוגה זהובה ויציבה. מצננים ומעבירים למקרר ל-6 שעות לפחות.
טיימר מופעל
-
06.
חותכים לריבועים ומקשטים באבקת סוכר.
הכנת? כאן מדרגים