מתכון בראוניז שיש שוקולד גבינה | השף הלבן

בראוניז שיש שוקולד גבינה

שוקולד וגבינת שמנת נועדו זה לזו וזו ההוכחה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
בראוניז שיש שוקולד גבינה

המרכיבים ל16 מנות:

לתערובת השוקולד:
  • 250 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
  • 175 גרם חמאה חתוכה לקוביות
  • 3 ביצים טרופות
  • 11/2 כוסות סוכר
  • 1 כוס קמח
  • 2 כפות אבקת קקאו
לתערובת הגבינה:
  • 1 גביע גבינת שמנת
  • 250 גרם גבינת 5%
  • 100 גרם חמאה
  • 3 ביצים טרופות
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 3/4 כוס סוכר
  • 3 כפות קמח
לקישוט:
  • אבקת סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-160 מעלות.

  • 02.

    מכינים את תערובת השוקולד: ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל או על אמבט מים חמים (באן מארי). מערבבים לתערובת חלקה ומעבירים לקערה. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב.

  • 03.

    מכינים את תערובת הגבינה: טורפים את כל המרכיבים במטרפה ידנית לתערובת אחידה ללא גושים.

  • 04.

    מרכיבים את העוגה ואופים: יוצקים את תערובת השוקולד לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומשומנת בשוליים. יוצקים מעל את תערובת הגבינה, מערבבים עם כף ליצירת מראה שיש ומשטחים.

  • 05.

    אופים כ- 50 דקות עד שהעוגה זהובה ויציבה. מצננים ומעבירים למקרר ל-6 שעות לפחות.

    טיימר מופעל
    00:50:00
  • 06.

    חותכים לריבועים ומקשטים באבקת סוכר.

הכנת? כאן מדרגים
(243)