מתכון בראוניז פרווה | השף הלבן

בראוניז פרווה

הקינוח האהוב והמוכר בגרסת הפרווה שלו בכדי שתוכלו להנות ממנו גם אחרי ארוחה בשרית, מתכון מנצח שתכינו בעשר דקות

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בראוניז פרווה

המרכיבים ל12 מנות:

  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 1 חבילה חמאה
  • 1 כוס סוכר
  • 3 ביצים
  • 1 כוס קמח תופח
  • 150 גרם אגוזי מלך (לא חובה)

הוראות הכנה:

  • 01.

    ממיסים בתוך סיר על אש נמוכה את השוקולד, החמאה והסוכר עד לנקודת רתיחה.

  • 02.

    מורידיםמהאש מצננים מעט, מוסיפים 3 ביצים בהדרגה אחת אחרי השניה, מוסיפיםקמח תופח ואגוזי מלך.

  • 03.

    משמנים תבנית מלבנית, מכניסים את הבלילה לתבנית, ולתנור מחומם מראש ל- 180 מעלות בערך לחצי שעה, עד שקיסם יוצא יבש. ומה הולך הכי טוב עם בראוניז? גלידה! הנה מתכון לגלידה ביתיתשתוכלו להגיש לצד הבראוניז שלכם. בתיאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(723)