מתכון בראוניז פרווה | השף הלבן

בראוניז פרווה

הקינוח האהוב והמוכר בגרסת הפרווה שלו בכדי שתוכלו להנות ממנו גם אחרי ארוחה בשרית, מתכון מנצח שתכינו בעשר דקות

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בראוניז פרווה

המרכיבים ל 12 מנות:

  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 1 חבילה חמאה
  • 1 כוס סוכר
  • 3 ביצים
  • 1 כוס קמח תופח
  • 150 גרם אגוזי מלך (לא חובה)

הוראות הכנה:

  • 01.

    ממיסים בתוך סיר על אש נמוכה את השוקולד, החמאה והסוכר עד לנקודת רתיחה.

  • 02.

    מורידיםמהאש מצננים מעט, מוסיפים 3 ביצים בהדרגה אחת אחרי השניה, מוסיפיםקמח תופח ואגוזי מלך.

  • 03.

    משמנים תבנית מלבנית, מכניסים את הבלילה לתבנית, ולתנור מחומם מראש ל- 180 מעלות בערך לחצי שעה, עד שקיסם יוצא יבש. ומה הולך הכי טוב עם בראוניז? גלידה! הנה מתכון לגלידה ביתיתשתוכלו להגיש לצד הבראוניז שלכם. בתיאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(723)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.