המרכיבים ל6 מנות:
- 4 ביצים
- 4 כפות סוכר
- 2 כפות קקאו
- שמנת מתוקה להקצפה
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים את התנור על חום 170 מעלות.
-
02.
מפרידים את 4 הביצים.
-
03.
מקציפים את החלבונים עם הסוכר.
-
04.
מקפלים לתוך הקצף את החלמונים (אחד אחד) ואח"כ את הקקאו.
-
05.
על נייר אפייה משטחים את הקצף ומכניסים לתנור ל- 10 דקות.
טיימר מופעל
-
06.
בזמן שהקצף בתנור מכינים את הקצפת.
-
07.
אחרי 10 דקות מוציאים מהתנור ומקררים על השייש מספר דקות (לא צריך יותר מחמש דקות).
טיימר מופעל
-
08.
מורחים שליש מהקצפת במרכז העוגה, מקפלים צד אחד ומורחים עוד שליש מהקצפת ושוב מקפלים ומצפים את העוגה ביתרה של הקצפת.
הכנת? כאן מדרגים