מתכון עוגת קוקוס קרם שוקולד וקרם וניל | השף הלבן

עוגת קוקוס קרם שוקולד וקרם וניל

השילוב המושלם לפסח: קוקוס, שוקולד, קרם וניל – והרבה טעם

מאת: עורך שף לבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
עוגת קוקוס קרם שוקולד וקרם וניל

המרכיבים ל תבנית בקוטר 26 ס״מ - 12 פרוסות עוגה:

  • 4 חלמונים
  • 1 כוס אבקת סוכר
  • 2 כוסות שביבי קוקוס
  • 200 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 125 גרם חלבה מפוררת
  • 100 גרם חמאת תנובה חתוכה לקוביות
  • 1 מכל שמנת להקצפה 32% או 38% מסדרת השף הלבן
  • 1 אריזה אינסטנט פודינג וניל
  • ½ כוס חלב תנובה
  • 100 גרם אגוזי לוז קלויים וקצוצים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות), מקציפים את החלמונים עם אבקת הסוכר לקציפה תפוחה ובהירה. מוסיפים את שביבי הקוקוס ומקפלים לבלילה אחידה, יוצקים לתבנית ואופים עד להזהבה. מצננים.

  • 02.

    ממיסים בסיר כפול על אדים את השוקולד יחד עם תמצית הוניל, החלבה והחמאה לקבלת תערובת אחידה. יוצקים על העוגה ומקררים שעה.

  • 03.

    מקציפים את השמנת להקצפה עם פודינג וניל וחלב לקצפת ומורחים מעל העוגה. מקררים למספר שעות. לפני ההגשה מעטרים באגוזי לוז קלויים וקצוצים.  

הכנת? כאן מדרגים
(139)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.