סופלה שוקולד אישי
מתכון פשוט וקל לעוגות שוקולד אישיות מחמישה מרכיבים בלבד: חמאה, שוקולד מריר, קמח סוכר וביצים – שתוכלו להקפיא ולחמם לפני ההגשה. ההצלחה מובטחת!
חלבי
סוג מתכון
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4 יחידות:
- תבניות סיליקון או נייר למאפינס קוטר 8
- 150 גרם חמאה
- חצי כוס סוכר
- חצי כוס קמח
- 2-3 חלמונים
- 2-3 ביצים מעורב (גודל 2)
- 150 גרם שוקולד מריר
הוראות הכנה:
-
01.
הכנס לסיר את כמות השוקולד הנדרשת והנח על סיר עם מים חמים השאר על הגז, ערבב תוך כדי מדי פעם, עד להמסה מלאה של השוקולד.
-
02.
הכנס לסיר את כמות החמאה הנדרשת והמס על הגז עד להמסת החמאה.
-
03.
הכנס מיקסר את החמאה המומסת והשוקולד המומס, ערבב במהירות 3, הוסף את כמות הסוכר הנדרשת וערבב.
-
04.
הוסף את הביצים המעורב והצהוב והמשך לערבב במהירות 3 כ- 30 שניות.
-
05.
הוסף את הקמח והמשך לערבב עד לקבלת מסה אחידה.
-
06.
אפייה: בחום 200 מעלות למשך 15 דקות. ניתן להקפיא, ולחמם לפני ההגשה.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים