מתכון סופלה שוקולד אישי | השף הלבן

סופלה שוקולד אישי

מתכון פשוט וקל לעוגות שוקולד אישיות מחמישה מרכיבים בלבד: חמאה, שוקולד מריר, קמח סוכר וביצים – שתוכלו להקפיא ולחמם לפני ההגשה. ההצלחה מובטחת!

מאת: איילת לוי
חלבי סוג מתכון
קלה רמת מיומנות
סופלה שוקולד אישי

המרכיבים ל4 יחידות:

  • תבניות סיליקון או נייר למאפינס קוטר 8
  • 150 גרם חמאה
  • חצי כוס סוכר
  • חצי כוס קמח
  • 2-3 חלמונים
  • 2-3 ביצים מעורב (גודל 2)
  • 150 גרם שוקולד מריר

הוראות הכנה:

  • 01.

    הכנס לסיר את כמות השוקולד הנדרשת והנח על סיר עם מים חמים השאר על הגז, ערבב תוך כדי מדי פעם, עד להמסה מלאה של השוקולד.

  • 02.

    הכנס לסיר את כמות החמאה הנדרשת והמס על הגז עד להמסת החמאה.

  • 03.

    הכנס מיקסר את החמאה המומסת והשוקולד המומס, ערבב במהירות 3, הוסף את כמות הסוכר הנדרשת וערבב.

  • 04.

    הוסף את הביצים המעורב והצהוב והמשך לערבב במהירות 3 כ- 30 שניות.

  • 05.

    הוסף את הקמח והמשך לערבב עד לקבלת מסה אחידה.

  • 06.

    אפייה: בחום 200 מעלות למשך 15 דקות. ניתן להקפיא, ולחמם לפני ההגשה.

    טיימר מופעל
    00:15:00
הכנת? כאן מדרגים
(100)