מיני פאי שוקולד עם אגוזים ומלח גס | השף הלבן

מיני פאי שוקולד עם אגוזים ומלח גס – ממתק ממכר!

תענוג ממכר שבין עוגה לממתק: בסיס פריך שבתוכו גנאש שוקולד מתוק ועליו שלל אגוזים. 4 מצרכים בלבד ואתם מסודרים!

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
 מיני פאי שוקולד עם אגוזים ומלח גס
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 18 יחידות:

  • 18 בסיסי מיני-פאי קנויים או 1/2 חבילת בצק פריך מעדנות מופשר לפי ההוראות שעל האריזה
למילוי:
  • 150 גרם שוקולד מריר
  • 1/2 כוס שמנת מתוקה להקצפה 32% שומן "השף הלבן"
  • 1 כוס אגוזים קלויים (פקאן, בוטנים, שקדים, קשיו, צנוברים, פיסטוק, לוז..)

הוראות הכנה:

  • 01.

    אם מכינים לבד את בסיסי המיני פאי משמנים 18 תבניות מיני פאי ומרפדים אותן בבצק מעדנות. מהדקים מעט כך שעובי הבצק יהיה כ 1/2 ס"מ (מוודאים שהשוליים אינם דקים מידי וגם הם כ 1/2 ס"מ). ומסירים עודפי בצק. אופים כ 12 דקות בתנור מחומם מראש עד שהבצק זהוב ויבש. מצננים.

    טיימר מופעל
    00:12:00
  • 02.

    ממיסים במיקרו שוקולד ושמנת כ-30 שניות. מערבבים וחוזרים על הפעולות עד שמתקבל קרם חלק. מצננים מעט וממלאים את תחתיות הבצק.

  • 03.

    מפזרים פיצוחים ו- 3-4 גרגרי מלח גס על כל מיני פאי (אם אחד הפיצוחים מומלח, אין צורך בתוספת מלח) ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(9)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.