מוס שוקולד פרווה
מחפשים קינוח שוקולדי שמתאים לכל ארוחה? מצאנו עבורכם את הדבר המושלם – מוס שוקולד.

המרכיבים ל 10 מנות:
- 3/4 כוס מים
- 400 גרם שוקולד מריר איכותי
- 500 מ"ל קצפת צימחית "השף הלבן"
- 2 כפות ברנדי או ליקר תפוזים
הוראות הכנה:
-
01.
ממיסים את השוקולד ב-3/4 כוס מים בסיר כפול מעל מקור חום או במיקרוגל (שמים לדקה בעוצמה גבוהה, בוחשים ומחזירים לעוד דקה בעוצמה גבוהה- עד שהשוקולד מומס היטב ורך).
-
02.
בוחשים היטב- עד שהשוקולד חלק לגמרי.
-
03.
מוסיפים לשוקולד המומס את הברנדי או ליקר התפוזים.
-
04.
מקציפים היטב את ה-500 מ"ל קצפת צימחית על פי הוראות ההכנה.
-
05.
מקפלים את הקצפת לתוך תערובת השוקולד.
-
06.
מערבבים היטב- עד להבלעה מלאה.
-
07.
יוצקים לצלוחיות ומצננים עד להגשה.
הידעת?
מוס שוקולד הוא קינוח שנחשב למעדן ברוב בתי ישראל. אולם לשתי קבוצות עיקריות בארץ יש בעיה עם מוס שוקולד - שומרי מסורת וצמחוניים. עם זאת, המתכון הבא יעזור להנגיש את הקינוח האהוב לשני מגזרים אלו. אז מחפשים מוס שוקולד שמתאים לכל ארוחה? מצאנו עבורכם את הדבר המושלם - מוס שוקולד צמחוני ופרווה. מכיוון שמדובר בקינוח פרווה, תוכלו ליהנות ממנה בכל ארוחה, לא משנה אם היא חלבית או בשרית. אז למה אתם מחכים? תתחילו להכין.