טארטלט במילוי קרם פירות יער - קינוח מרשים ומפנק! | השף הלבן

טארטלט במילוי קרם פירות יער

קינוח אלגנטי וטבעוני שיקצור אינספור מחמאות

מאת: אולגה טוכשר
פרווה סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
צילום: אמיר מנחם עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 2 :

למלית:
  • 200 גרם קשיו טבעי, מושרה לפחות ל-4 שעות ומסונן
  • 120 מ"ל (1/2 כוס) משקה סויה תנובה
  • 80 מ"ל (1/3 כוס) שמן קוקוס מומס
  • 2.5 כפות מיץ לימון
  • 2 כפות סירופ מייפל טבעי
  • 1/2 כוס אוכמניות / פטל קפוא מופשר "סנפרוסט"
  • 250 גרם (2 גביעים) מעדן סויה תנובה בטעם פירות יער
לקישוט:
  • פטל טרי
לבסיס:
  • 2 כוסות שקדים / אגוזי מלך
  • 8 תמרים מגולענים
  • 20 גרם (2 כפות) קקאו
  • 2 כפות סירופ מייפל טבעי, או לפי הטעם
  • 1 כף שמן קוקוס רך או מומס
  • קורט מלח
גודל תבנית: 2 תבניות טארטלטים בקוטר 18 ס"מ

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכינים את התחתיות: מניחים את כל מרכיבי המתכון בעבד מזון וטוחנים בפולסים במשך כדקה עד שמתקבלת תערובת אחידה ודביקה.

  • 02.

    מהדקים אותה היטב לתבניות בעזרת האצבעות או תחתית כוס. מעבירים למקפיא.

  • 03.

    בינתיים מכינים את המלית: מניחים בקערת בלנדר חזק את כל מרכיבי המתכון, למעט המעדנים, וטוחנים עד שמתקבלת תערובת סמיכה וחלקה. מוסיפים את המעדנים וממשיכים לטחון עוד כחצי דקה.

  • 04.

    יוצקים את התערובת מעל התחתיות המקוררות, טופחים כמה פעמים על השיש ומקררים למשל לפחות שעתיים, או עד שהמלית מתייצבת.

  • 05.

    מקשטים את הטרטלטים בפטל טרי ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.