מתכון טארט בצק עלים ותפוחים | השף הלבן

טארט בצק עלים ותפוחים

מחפשים קינוח מרשים ומהיר הכנה? בואו להכין בכמה דקות טארט תפוחים יפיפה וטעים

מאת: ליטל ארזי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
טארט בצק עלים ותפוחים
צילום: ליטל ארזי עיצוב: ליטל ארזי

המרכיבים ל 10 מנות:

  • 1 יחידה (600 גרם) בצק עלים חמאה "מעדנות", מופשר לפי ההוראות שעל האריזה.
  • 4 תפוחי גראנד סמית
  • 50 גרם חמאת "תנובה" מומסת
  • 10 כפיות סוכר לבן
  • דבש

הוראות הכנה:

  • 01.

     קורצים מהבצק עלים 10 עיגולים בקוטר 10 ס"מ. מסדרים לתוך תבנית אפייה כשנייר אפייה מעליה.

  • 02.

     חותכים את התפוחים מכל 4 צדדיו, וחותכים כל חלק למניפות דקות.

  • 03.

    מסדרים את התפוחים בצורה מעגלית מעל הבצק עלים, מורחים מעל חמאה מומסת ולפזר מעל ככפית סוכר לבן.

  • 04.

    אופים בטמפרטורה של 180 מעלות כ- 30 דקות עד שהבצק זהוב בתחתית, והתפוחים מקורמלים מעט למעלה.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 05.

    כשהטארט יוצא מהתנור מזרזפים מעט דבש, למראה מבריק יותר וגם למתן מתיקות. • לאופציה פרווה- מחליפים את בצק העלים חמאה בבצק עלים פילאס תורכי של "מעדנות". מורידים את כמות החמאה לחלוטין, ומברישים מעט שמן סויה או קנולה מעל התפוחים במקום החמאה.

הכנת? כאן מדרגים
(365)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.