מתכון עוגת שוקולד וקוקוס לפסח | השף הלבן

עוגת שוקולד וקוקוס לפסח

עוגה טעימה לפסח המשלבת כמיטב המסורת גם קוקוס.

מאת: אפרת אלטרס
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת שוקולד וקוקוס לפסח

המרכיבים ל10 מנות / תבנית בקוטר 26 ס"מ:

לבסיס:
  • 5 חלבונים
  • 1 כוס סוכר
  • 1/4 1 כוס קוקוס טחון
למוס:
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 5 חלמונים
  • 1 שמנת מתוקה
  • כף סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    הכנת הבסיס: מקציפים חלבונים וסוכר עד לקבלת קצף קשה. מערבבים פנימה את הקוקוס. אופים בתבנית עגולה בחום של 180 מעלות כ-20 דקות, עד שהחלק העליון מתקשה. מוציאים ומקררים.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 02.

    הכנת המוס: ממיסים את השוקולד ומסירים מהאש. מוסיפים חלמונים אחד אחרי השני ומקררים כחצי שעה. מקציפים את השמנת המתוקה והסוכר ומערבבים עם השוקולד. מורחים את המוס על הבסיס האפוי ושמים במקרר לכמה שעות.

הכנת? כאן מדרגים
(124)