תה לאטה קר עם שמנת | השף הלבן

תה לאטה קר עם שמנת

רוצים לשדרג לעצמכם את הקיץ? קבלו את המתכון מעמוד הטיקטוק של תנובה לתה קר לאטה עם שמנת מוקצפת

מאת: Studio Edge
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
תה לאטה קר עם שמנת
צילום: Studio Edge עיצוב: Studio Edge

המרכיבים ל 2 מנות:

  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת להקצפה 38% "השף הלבן"
  • 1 תיון תה מכל סוג שאוהבים (תה ירוק או תה פירות יער – מומלצים במיוחד)
  • קוביות קרח

הוראות הכנה:

  • 01.

    בעזרת מקציף ידני, מקציפים את השמנת עד למרקם של קצפת רכה (לא להקציף יותר מדי)

  • 02.

    מכינים תה בכוס גדולה וממתיקים לפי הטעם. מוסיפים לכוס קוביות קרח ומוזגים מעלה את השמנת.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.