מתכון שוקו חם עם קצפת | השף הלבן

שוקו חם עם קצפת

משקה שחיתות טעים ללילות חורף קרים ורומנטיים

מאת: יחיאל סמסון
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
שוקו חם עם קצפת

המרכיבים ל 1:

  • שמנת מתוקה
  • אבקת שוקו ממותקת
  • חלב
  • שוקולד מקופלת

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקציפים את השמנת המתוקה.

  • 02.

    לוקחים את השוקו לפי כמות שאוהבים (מקסימום 2 כפיות), ומערבים טוב יחד מעט מאוד חלב כדי שלא יהיו גושים. 3 מוסיפים חלב עד 2/3

  • 03.

    לוקחים את השוקו מקציפים אותו (אם אין מקציף אז מחממים בסיר)

  • 04.

    לוקחים קצת מהקצפת (כבר מוקצף) ומערבים יחד עם השוקו.

  • 05.

    מוסיפים שוקולד מקופלת

  • 06.

    מוסיפים כמות נכבדת של השקצפת שזה יראה יפה.

  • 07.

    מפזרים בעדינות קצת אבקת שוקו מעל הקצפת.

הכנת? כאן מדרגים
(105)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.