מתכון לאסי מנגו | השף הלבן

לאסי מנגו

משקה סמיך, טעים ובריא. גרסה למתכון ההודי המוכר

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
קלה רמת מיומנות
לאסי מנגו

המרכיבים ל 2 מנות:

  • 1 כוס (250 מ"ל) יוגורט עזים לשתייה ״פיראוס״
  • 1/2 כוס (125 מ"ל) חלב 3% תנובה או משקה שקדים תנובה/משקה סויה מועשר תנובה/ חלב קוקוס
  • 200 גרם מנגו בשל קלוף, חתוך לקוביות
  • 2 כפות סוכר
  • קורט מלח
  • קורט זרעי כוסברה טחונים
  • קורט הל טחון
  • קורט ג׳ינג׳ר טחון
  • קורט קינמון טחון
  • קורט ציפורן טחון
  • 1 כוס קוביות קרח
להגשה:
  • קוקוס קלוי (אופציונלי)
גרסת פרווה (המתכון הזה מושלם בגרסה ללא חלב):
  • ממירים את היוגורט בכוס אחת של קרם צמחי לבישול 5%
  • ממירים את החלב בחצי כוס חלב קוקוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    1 שמים בבלנדר את היוגורט, החלב והמנגו ומעבדים לנוזל אחיד.

  • 02.

     מוסיפים את הממתיק ואת התבלינים (אפשר להשתמש רק בחלק מהתבלינים) ומערבבים שוב.

  • 03.

     מוסיפים את הקרח ומערבבים שוב לדקה שלמה במהירות גבוהה. 4 בהגשה יוצקים לכוסות גבוהות עם קש. מפזרים קצת קוקוס קלוי למעלה.

הכנת? כאן מדרגים
(135)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.