מתכון פנקייק עם קוטג' | השף הלבן

פנקייק עם קוטג'

רעיון נהדר לארוחת בוקר משפחתית שתשמח את כל בני המשפחה

מאת: נעמי אבליוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פנקייק עם קוטג'
צילום: נעמי אבליוביץ' עיצוב: נעמי אבליוביץ'

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 1/3 כוס קמח
  • ¼ כפית אבקת אפייה
  • קורט מלח
  • מעט חמאת תנובה, לטיגון
  • 3 ביצי תנובה, מופרדות
  • 1 כוס קוטג' 5% תנובה
  • 4 כפיות סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    מניחים את החלבונים בקערה ומקציפים לקצף יציב.

  • 02.

    בקערה נקייה, מניחים את החלמונים, קוטג', סוכר, קמח, אבקת אפייה ומלח ומערבבים היטב.

  • 03.

    מחממים מחבת מעל חום בינוני.

  • 04.

    מוסיפים כ-1/3 מקצף החלבונים ומקפלים לתערובת אחידה. מוסיפים את יתר הקצף.

  • 05.

    ממיסים מעט חמאה במחבת החמה. בעזרת מצקת 'מפילים' כ-1/4 כוס מהבלילה למחבת ומטגנים עד שמופיעות בועות על פני הפנקייק, כ-1 דקה. הופכים ומטגנים את הפנקייק מצידו השני עד להזהבה, כ-3 דקות.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 06.

    מגישים חם בתוספת אבקת סוכר, ריבה, דבש, מייפל או כל מה שאוהבים.

הכנת? כאן מדרגים
(81)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.