מתכון פנקייק עם קוטג' | השף הלבן

פנקייק עם קוטג'

רעיון נהדר לארוחת בוקר משפחתית שתשמח את כל בני המשפחה

מאת: נעמי אבליוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פנקייק עם קוטג'
צילום: נעמי אבליוביץ' עיצוב: נעמי אבליוביץ'

המרכיבים ל4 מנות:

  • 1/3 כוס קמח
  • ¼ כפית אבקת אפייה
  • קורט מלח
  • מעט חמאת תנובה, לטיגון
  • 3 ביצי תנובה, מופרדות
  • 1 כוס קוטג' 5% תנובה
  • 4 כפיות סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    מניחים את החלבונים בקערה ומקציפים לקצף יציב.

  • 02.

    בקערה נקייה, מניחים את החלמונים, קוטג', סוכר, קמח, אבקת אפייה ומלח ומערבבים היטב.

  • 03.

    מחממים מחבת מעל חום בינוני.

  • 04.

    מוסיפים כ-1/3 מקצף החלבונים ומקפלים לתערובת אחידה. מוסיפים את יתר הקצף.

  • 05.

    ממיסים מעט חמאה במחבת החמה. בעזרת מצקת 'מפילים' כ-1/4 כוס מהבלילה למחבת ומטגנים עד שמופיעות בועות על פני הפנקייק, כ-1 דקה. הופכים ומטגנים את הפנקייק מצידו השני עד להזהבה, כ-3 דקות.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 06.

    מגישים חם בתוספת אבקת סוכר, ריבה, דבש, מייפל או כל מה שאוהבים.

הכנת? כאן מדרגים
(81)