מתכון בלינצ'ס ב-10 דקות | השף הלבן

בלינצ'ס ב-10 דקות

בלינצ'ס כייפים מארבעה מרכיבים שידרשו מכם רק עשר דקות עבודה וילכו נהדר עם כל מלית שתבחרו – אתם עוד כאן? קדימה למטבח!

מאת: יובל רבינוביץ
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בלינצ'ס ב-10 דקות

המרכיבים ל8 בלינצ'סים בקוטר של צלחת בינונית:

  • 2 ביצים
  • מעט מלח
  • ½1 כוסות חלב תנובה 3%
  • תמצית וניל לפי הטעם
  • 1 כוס גדושה של קמח
  • מעט שמן לשימון המחבת

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים המחבת היטב לפני הטיגון (מומלץ להשתמש במחבת בעלת ציפוי מונע הדבקות), ומשמנים אותה במעט מאוד שמן.

  • 02.

    מכינים את בלילת הבלינצ'ס: בקערה עמוקה טורפים ביצים, מעט מלח, חלב ותמצית וניל. מוסיפים את הקמח בהדרגה, תוך ערבוב במזלג (לא להתאמץ יותר מדי בשלב זה).

  • 03.

    לאחר הוספת כל הקמח, מערבלים את התערובת במיקסר ידני - מערבבים בפולסים עם הפסקות עד שהבלילה חלקה (ערבול רצוף יוצר חום והבלילה עלולה להתקשות).

  • 04.

    מטגנים את הבלינצ'ס: יוצקים מהבלילה בעזרת מצקת או ישירות מהקערה למחבת, ומורחים אותה על כל שטח המחבת. מטגנים עד השחמה קלה והופכים (עלי הבלינצ'ס אמורים להיפרד בקלות מהמחבת). מעבירים את הבלינצ'ס המוכנים לצלחת מרופדת בנייר סופג.

  • 05.

    מורחים על הבלינצ'ס מעט מהמלית שנבחרה ומגלגלים לגליל הדוק.

הכנת? כאן מדרגים
(138)