מתכון קרואסון גבינה מתוק | השף הלבן

קרואסון גבינה מתוק

קרואסון גבינה מתוק, להתחיל את הבוקר בביס מתוק שעושה טוב על הנשמה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קרואסון גבינה מתוק

המרכיבים ל50 מאפים:

להברשה:
  • 1 חלמון
  • 1 חבילה (1 ק”ג) בצק עלים מרודד "מעדנות", מופשר לפי ההוראות על האריזה
למלית:
  • 250 גרם גבינת כנען מסדרת "השף הלבן"
  • 250 גרם (1/3 מיכל) גבינה לאפייה 5% מסדרת "השף הלבן"
  • 3 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 3 כפות סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 חלמון
  • 50 גרם צימוקים

הוראות הכנה:

  • 01.

    » מכינים את המלית: מערבלים גבינות עם אינסטנט פודינג ושאר החומרים במיקסר, עד לקבלת מרקם קרמי.

  • 02.

    » משתמשים בבצק עלים מוכן ומעצבים כמו קרואסון. פורסים את הבצק על משטח עבודה. חותכים לרצועות ברוחב 12 ס”מ, ומכל רצועה יוצרים 2 משולשים עלי ידי חיתוך באלכסון. על כל משולש מניחים מלית ומגלגלים לקרואסון.

  • 03.

    » מחממים תנור ל-180 מעלות.

  • 04.

    » אופים כ-25 דקות או עד שמשחים.

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 05.

    גיוון: מעצבים את המאפים בצורת מעטפה או שבלולים.

  • 06.

     

הכנת? כאן מדרגים
(131)