מאפינס שוקולד צ'יפס ב-15 דקות בלבד | השף הלבן

מאפינס שוקולד צ'יפס רכים ומשגעים

מאפינס שוקולד צ'יפס רכים, שוקולדיים ולחים, שמכינים ב-15 דקות בלבד. כיף לאכול אותם בארוחת הבוקר, לשלוח עם הילדים לבית הספר או להגיש כנשנוש בין הארוחות.

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מאפינס שוקולד צ'יפס

המרכיבים ל14 יחידות:

לרכישה >>
  • 2 כוסות קמח
  • 1/3 כוס סוכר לבן
  • 1/3 כוס סוכר חום
  • 2 כפיות אבקת אפייה
  • 1/2 כפית מלח
  • 2 ביצים
  • 2/3 כוס חלב תנובה
  • 75 גרם חמאת תנובה מומסת
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 200 גרם שוקולד צ'יפס
גודל תבנית: תבנית שקעים למאפינס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור לחום 180 מעלות. מחלקים מנג'טים בתוך השקעים בתבנית האפייה.

  • 02.

    מערבבים בקערה גדולה את כל החומרים היבשים: קמח, סוכר לבן, סוכר חום, אבקת אפייה ומלח.

  • 03.

    בקערה אחרת טורפים את הביצים, מוסיפים את החלב, החמאה ותמצית וניל.

  • 04.

    מוסיפים את החומרים הנוזליים לחומרים היבשים ומערבבים.

  • 05.

    מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים.

  • 06.

    מחלקים את התערובת למנות וממלאים את השקעים בתבנית.

  • 07.

    אופים 15-20 דקות או עד שקיסם שננעץ בעוגות יוצא נקי. 

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 08.

    בתאבון!

הידעת?

איזה ילד לא אוהב עוגיות שוקולד צ׳יפס? העוגיות האמריקאיות האהובות נאפות נהדר בתנור וממלאות את כל חלל הבית בריח מתוק וחמים. הבעיה עם עוגיות אלו היא שהן לא כל כך משביעות. אם אתם מחפשים פתרון שממלא יותר את הקיבה, אולי כדאי לכם לנסות מאפינס במקום עוגיות? אז אם בא לכם לנסות מתכון חדש עם אותם שביבי שוקולד אהובים, אז קבלו מתכון למאפינס שוקולד צ'יפס רכים, שוקולדיים ולחים, שמכינים ב-15 דקות בלבד. כיף לאכול אותם בארוחת הבוקר, לשלוח עם הילדים לבית הספר או להגיש כנשנוש בין הארוחות.

הכנת? כאן מדרגים
(2005)