מתכון ספינג׳ מרוקאי אסלי | השף הלבן

ספינג׳ מרוקאי אסלי

סופגניות מרוקאיות מטוגנות

מאת: רונית חן אסידו
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
ספינג' מרוקאי אסלי

המרכיבים ל 30 יחידות:

מרכיבים:
  • 1 קילו קמח
  • 2 ביצים
  • 1 אבקת אפיה
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 1 כפית ערק
  • 1 כפית מלח
  • 2 כפות סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את קילו הקמח עם השמרים היבשים

  • 02.

    מוסיפים את יתר המרכיבים ומתחילים ללוש עם המים לבצק רך ודליל

  • 03.

    מניחים להתפחה ולאחר מכן מעבדים שוב ומניחים להתפחה שנייה

  • 04.

    מחממים שמן עמוק, כשהשמן רותח מרטיבים את הידיים במים ויוצרים עיגולים עם חור באמצע

  • 05.

    מטגנים ומוציאים על נייר סופג אוהבים ספינג'? לעודמתכון לספינג' מרוקאי>>

הכנת? כאן מדרגים
(67)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.