וואפל בלגי קלאסי עם YOLO
מתכון משודרג ושוקולדי לוופל הבלגי. זהירות, זה ממכר!
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: אפיק גבאי
המרכיבים ל6:
- 70 גרם חמאת תנובה מומסת
- 1 כוס חלב תנובה
- 2 ביצים
- כפית תמצית וניל
- כוס ורבע קמח
- שקית אבקת אפיה (כ- 2 כפיות)
- 1/2 כפית מלח
- להגשה – יולו חלב או מריר (לבחירה) אפשר גם עם יולו שכבות
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים חמאה מומסת, חלב, ביצים ותמצית וניל, מוסיפים קמח, אבקת אפיה ומלח ומערבבים רק עד שהתערובת אחידה. מניחים בצד לרבע שעה, התערובת תתסוס מעט.
-
02.
יוצקים על מכשיר וואפל משומן (אפשר גם במולטיקייק). כשמצטנן אפשר לחתוך לקוביות ולסדר על שיפוד או להגיש כמו שהם בצלחת.
הכנת? כאן מדרגים