וואפל בלגי קלאסי עם YOLO | השף הלבן

וואפל בלגי קלאסי עם YOLO

מתכון משודרג ושוקולדי לוופל הבלגי. זהירות, זה ממכר!

מאת: רות אופק
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: אפיק גבאי

המרכיבים ל6:

  • 70 גרם חמאת תנובה מומסת
  • 1 כוס חלב תנובה
  • 2 ביצים
  • כפית תמצית וניל
  • כוס ורבע קמח
  • שקית אבקת אפיה (כ- 2 כפיות)
  • 1/2 כפית מלח
  • להגשה – יולו חלב או מריר (לבחירה) אפשר גם עם יולו שכבות

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים חמאה מומסת, חלב, ביצים ותמצית וניל, מוסיפים קמח, אבקת אפיה ומלח ומערבבים רק עד שהתערובת אחידה. מניחים בצד לרבע שעה, התערובת תתסוס מעט.

  • 02.

    יוצקים על מכשיר וואפל משומן (אפשר גם במולטיקייק). כשמצטנן אפשר לחתוך לקוביות ולסדר על שיפוד או להגיש כמו שהם בצלחת.

הכנת? כאן מדרגים
(0)